Keynote speaker

Erik-Jan Ginjaar

Bevlogen en betrokken spreker over zelfregie, leiderschap en innovatie

Vrijheid komt niet zonder verantwoordelijkheid en zelfregie is daarbij de sleutel tot succes.  Zijn jarenlange ervaring en vastberadenheid om Gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven, maken Erik-Jan Ginjaar tot een succesvoorbeeld als het gaat om leiderschap, een veilige (psychologische) werkplek en innovatie in de hospitality branche. Hij vertelt hierover in zijn keynote ‘Zelfregie als sleutel tot succes’. 

 

Onderwerpen waar Erik-JAN over spreekt: 

Bevlogen keynote spreker over de impact en het belang van gastvrijheid, leiderschap, een veilige werkplek, zelfregie en innovatie in de hospitality branche.

Keynote Pitch Erik-Jan Ginjaar

Speakers Club

Professioneel spreken is een echte ambacht, met het keurmerk/predicaat van de Speakers Club toont de professioneel spreker next level kwaliteit op content, design en delivery. Bij het succesvol afronden van Talk Like a Pro-gramme heeft de deelnemer toestemming om dit keurmerk uit te dragen binnen zijn/haar netwerk en op eigen sociale kanalen en websites.

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?