Programma's
business

Van presentation to performance! Hoe kan je impact maken! Bekijk het aanbod van verschillende programma’s.

Talk like TO INSPIRE

Als businessleader investeer je veel tijd in jouw organisatie. Hoeveel tijd en aandacht besteed jij aan de kick-off speech of jouw slotpresentatie? In deze 2daagse opleiding krijg jij in kleine groepen training van topsprekers en experts om op alle fronten meer impact te maken op het moment dat jij het podium pakt. 

CUSTOM COACHING

Wil jij gericht aan de slag om jouw performance een upgrade te geven en jouw impact te vergroten? Door middel van persoonlijke coaching van onze experts werk jij aan jouw impactvolle presentatie. Of je nu jouw team wilt motiveren, de aandeelhouders toespreekt of de Board moet overtuigen. 

Let’s create impact! 

  • 1-op-1 coaching 
  • Maatwerk 
  • Op jouw eigen tempo (tijd)
  • S.C.I.L.- assessment 

Specialisatie

Wil je gericht met een specifiek deel van jouw performance aan de slag?  In samenwerking met de beste experts helpen wij je de volgende stap zetten.  

Praten met meer overtuigingskracht. 

Jouw performance een humoristische insteek geven. 

Zelfverzekerd presenteren voor de camera. 

Je publiek écht raken door je presentatie te ‘vertheatralisen’.  

Aan de slag met jouw next level presentatieontwerp. 

MASTERCLASSes

Wil jij met een beperkt aantal deelnemers gericht werken aan jouw skillset? Tijdens de Speakers Club masterclasses zoom je met onze specialisten 1-2 dagen in op een specifiek onderdeel van het sprekersvak 

NEEM CONTACT OP

Wil je ondersteuning, coaching of een programma volgen? Neem contact met ons op. Ook kan je nog even kijken op de download pagina om zelf met je ontwikkeling aan de slag te gaan!