KEYNOTE VOOR JOUW ORGANISATIE

Het PErfecte Praatje

Wist je dat… uit onderzoek van Forbes blijkt dat 70% van de professionals presentatieskills zien als een essentiële vaardigheid voor succes in je carrière? En wist je dat mensen gemiddeld 90% van wat ze horen tijdens een presentatie weer vergeten?  Met onze inspirerende en toepasbare speech, gegeven door internationale professionele sprekers laten wij je zien hoe jij blijvende impact maakt met jouw presentatie. 

Hoe creëer jij echt impact?

Voor elke vorm van verbetering of verandering is draagvlak nodig En dat is precies het  belangrijkste aspect van succesvol presenteren: creëren van draagvlak. Geen eenvoudige opdracht, hoe vaak hebben we niet meegemaakt dat collega’s niet ‘mee’ willen, een manager nog niet overtuigd is, of klanten liever vasthouden aan het oude? Hoe gebruik je storytelling daar in? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap inspireert ipv overtuigd en dat je mensen ook echt ‘mee’ krijgt? Natuurlijk is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste bewoordingen. Maar uiteindelijk is de kunst van het presenteren, de kunst van het verleiden. 

Til jouw performance naar the next level

“Hoe krijg je ze mee?” Leer de geheimen van succesvol presenteren, van beste sprekers van Nederland. Ontdek hoe jij jouw boodschap kunt afstemmen op het publiek, zodat zij zich direct aangesproken voelen. Leer hoe je storytelling kunt gebruiken om emoties los te maken en mensen te betrekken bij jouw verhaal. En breid je repertoire uit met praktische tips en technieken om je stem, lichaamstaal en visuals optimaal in te zetten.

Wat deze presentatie anders maakt, is dat ze wordt gegeven door ervaren professionele sprekers, meesters in het vak. Ze kennen de ins en outs van het presenteren als geen ander en delen graag hun waardevolle inzichten met jou. En dat doen ze natuurlijk op een manier die enthousiasmeert, inspireert en wie weet, zelfs betovert.

Hoe verleid jij je publiek? Hoe zorg jij ervoor dat ze onthouden wat je te vertellen hebt? Of beter nog, het doorvertellen?

Onze sprekers

Onze Speakers Club sprekers zijn ervaren internationale professionele sprekers met heel wat performances op hun naam. Zij weten dus als geen ander wat er nodig is om een succesvolle presentatie te geven.  Daarnaast zijn ze traject coach van de opleiding Talk like a Pro-gramme. 

NANCY RADEMAKER

Internationaal professioneel spreker & senior coach

Niek van den adel

Co-founder van Speakers Club, professioneel spreker & senior coach

Richard
De Hoop

Internationaal professioneel spreker, senior coach

keynote performance aanvragen

Het geheim ontdekken van het geven van een succesvolle presentatie? Vraag dan hier onze keynote aan.

Talen: Nederlands, Engels & Duits
Duur: 30 – 60 min
Investering: € 3400

Boekingsdatum

Datum(Vereist)
Naam(Vereist)
In-company
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DOWNLOADS

Alvast zelf aan de slag? Bekijk deze downloads.

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat houdt het begrip ‘keynote spreker’ nu precies in en hoe maak je de juiste match voor het event wat je organiseert? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download ‘m hier gratis.

Naam(Vereist)

Presentatiecanvas: voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten/leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Zeker door Covid-19 heeft lesgeven een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Naam(Vereist)

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap je wilt overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen je gaat inzetten. Vul het in met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is een ‘keynote spreker’ eigenlijk en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download hem hier gratis!

Naam(Vereist)
Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?