ONZE
DOWNLOADS

What is your next level?

DOWNLOADS

Vanuit onze club helpen wij je graag alvast een eindje op weg om jouw sprekersperformance naar the next level te tillen. Met deze handige downloads kun jij zelf alvast aan de slag met jouw presentatie, spreek- en/of organisatieskills.  

Presentatiecanvas

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een aantrekkelijke en effectieve presentatie maken, hoe doe je dat nu eigenlijk? Waar moet je rekening mee houden in een ontwerp en wat moet je juist wel en absoluut niet doen. Je leest het in deze whitepaper, speciaal voor jou opgesteld door onze presentatiedesigners. Download ‘m hier gratis!

Naam(Vereist)
Betaald

SPREKEN IS EEN VAK: SPREKERSCANVAS©

Met het Speakers Club sprekerscanvas zorg jij ervoor dat jij jouw positionering als spreker duidelijk krijgt. Deze download kun je zelf invullen zodat je ontdekt wat je nog scherp moet krijgen om een goed boekbare spreker te worden. Download ‘m hier (gratis voor clubmembers).

Naam(Vereist)
Betaalmethode

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is eigenlijk een ‘keynote speaker‘ en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor eventmanagers. Download ‘m hier gratis.

Naam(Vereist)
Betaald

CHECKLIST: TECHNISCHE (ONLINE) PRESENTATIE TIPS, TRICKS EN TOOLS

Wij worden regelmatig gevraagd naar tips, tricks en tools rondom offline- en online presenteren. Welke tools zijn ‘hot’, welke microfoon of headset kan ik het beste aanschaffen? We hebben al onze geheimen, incl. links en voorbeelden, in deze download verwerkt. Download ‘m hier (gratis voor clubmembers). 

Naam(Vereist)
Betaalmethode

Presentatiecanvas©:
voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten en/of leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Mede door Covid-19 heeft lesgeven soms een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Naam(Vereist)

CHECKLIST: HOE KOM IK AAN EEN UITGEVER?

Heb je de ambitie om een boek te schrijven? Waar moet je beginnen? Hoe ziet de samenwerking met een uitgever eruit? We hebben de informatie die je nodig hebt verzameld bij de uitgevers waar we mee samenwerken. Download de checklist hier gratis.

Naam(Vereist)

PRESENTATIE TRENDS & TOOLS

Heb je de jongere generaties in de gaten gehouden? En gezien wat ze kunnen doen met smartphones en computers op het gebied van visuele content? Hier vind je een waardevol document met allerlei links van nieuwe tools, handige websites en rechtenvrije fotografie. Download ‘m hier. 

Naam(Vereist)

E-learning

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om betere presentatievaardigheden op ontwikkelen, dan is deze e-learning goed om mee te beginnen. Wij bieden verschillende video’s, documenten en opdrachten om je bij te scholen, in je eigen tempo.

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap je wilt overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen je gaat inzetten. Vul het in met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is een ‘keynote spreker’ eigenlijk en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download hem hier gratis!

Betaald

Not for free

SPREKEN IS EEN VAK: SPREKERSCANVAS

Met het Speakers Club sprekerscanvas zorg jij ervoor dat jij dat je positionering als spreker duidelijk krijgt. Deze download kun je zelf invullen zodat je kunt ontdekken wat je nog nog scherp moet krijgen om een goed boekbare spreker te worden. Gratis voor club members. Download ‘m hier.

Naam(Vereist)
Betaalmethode

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat houdt het begrip ‘keynote spreker’ nu precies in en hoe maak je de juiste match voor het event wat je organiseert? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download ‘m gratis hier

Betaald

CHECKLIST: TECHNISCHE (ONLINE) PRESENTATIE TIPS, TRICKS EN TOOLS

Wij worden regelmatig gevraagd om tips, tricks en tools rondom offline-en online presenteren. Welke tools zijn ‘hot’, welke microfoon of headset kan ik beste aanschaffen? We hebben al onze geheimen incl. links en voorbeelden in deze download verwerkt. Gratis voor club members. Download ‘m hier. 

Naam(Vereist)
Betaalmethode

Presentatiecanvas: voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor ondewijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten/leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Zeker door Covid-19 heeft lesgeven een andere vorm gekregen. Vul het in met je eigen content! Download ‘m gratis hier! 

CHECKLIST: HOE KOM IK AAN EEN UITGEVER?

Heb je de ambitie om een boek te schrijven? Waar moet je beginnen? Hoe moet je samenwerken met een uitgever. Wij werken samen met uitgevers, we hebben wat informatie voor je verzameld. Download ‘m gratis hier.

TRENDS & TOOLS

Heb je de jongere generaties in de gaten gehouden? En gezien wat ze kunnen doen met smartphones en computers op het gebied van visuele content? Hier een waardevol  document met allerlei links van nieuwe tools, handige websites en royalty free fotografie. Download ‘m hier.

E-learning

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om betere presentatievaardigheden te leren, is deze E-learning een goed om mee te beginnen. Wij bieden verschillende video’s, documenten en opdrachten om je bij te scholen in je eigen tempo.