Sprekend Nederland beter maken start in het onderwijs

PRESENTEREN & anders lesgeven
IN HET Onderwijs

Speakers Club gelooft dat het geven van een goede presentatie moet starten bij het onderwijs:

Wanneer je van jongs af aan de juiste technieken aangeleerd krijgt, pas je ze later makkelijker toe om impact te maken, in je professionele omgeving, bij de sportclub of waar dan ook. Daarom willen wij door middel van verschillende programma’s leerlingen, studenten en docenten laten proeven van het specialisme spreken en presenteren. 

FORGET OLD SCHOOL, PRESENTATIES IN HET ONDERWIJS

Wil jij zo'n docent/leraar zijn van wie leerlingen/studenten na jaren nog steeds alle lessen herinneren? Of wil je simpelweg tips, tricks en tools om je lessen inspirerender te maken?

Eerlijk is eerlijk, die traditionele presentaties met simpele slides vol tekst, bullet points en cliché-afbeeldingen willen we niet meer. Tijd dus om het onderwijs nu écht af te stemmen op de belevingswereld van jullie jonge doelgroep! Betrek studenten en laat de old school manier van lesgeven los.

Ga aan de slag met je team en/of school door een maatwerk masterclass in te plannen, van 'Presentatie Design voor Non-Designers' tot 'Wat kan ik leren van professionele sprekers?'. Of volg tijdens een academy day/studiedag een inspirerende sessie van 1 van onze experts of professioneel sprekers.

Vraag een voorstel aan >

Minor Professioneel spreken/presenteren
We hebben de ambitie om professioneel spreken als minor te gaan aanbieden. Heeft jouw instelling, school, universiteit hier interesse in? Neem dan contact op met ons!

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN, SPREKEN  

Spreken is een van de grootste angsten die mensen hebben. In sommige onderzoeken staat het zelfs boven de angst voor de dood. En dat is zo zonde, want niet alleen jouw idee of boodschap is belangrijk, de manier waarop je dit deelt met de wereld is minstens zo belangrijk. Daarom is het zo cruciaal dat je op jonge leeftijd al positieve ervaringen hebt met presenteren.

Minor Professioneel spreken
We hebben de ambitie om professioneel spreken als minor te gaan aanbieden. Heeft jouw instelling, school, universiteit hier interesse in? Neem dan contact op met ons!

Video afspelen

Masterclass, INSPIRATIESESSIE of MINOR

Succesvol Professioneel spreken/presenteren!

Willen jullie studenten helpen om zelfverzekerd voor een groep mensen te staan? Dan is een opleidingsprogramma en/of een inspiratiesessie rondom het neerzetten van een professional performance – van potentieel naar professioneel – wellicht iets voor jullie. Zoals eerder aangegeven, later succesvol zij in presenteren start in het onderwijs!

Voor leerkracht en leerling

Speakers Club Junior

Herinner jij je eerste spreekbeurt nog? Waar moet je beginnen, wat moet je meebrengen? Speakers Club Junior is een initiatief om jonge mensen met de juiste tools zelfverzekerd en met impact te laten presenteren. Bestel de zeepkist of bezoek het Neherlab auditorium – een echte hoorzaal, – met jouw klas!  Maar voordat je dat doet, lees eerst wat we kunnen beteken voor jullie school. 

Speakers Club onderwijs - junior kist
neherlab auditorium - voor onderwijs

SPEAKERS CLUB MET EEN eiGEN ONDERWIJSLOCATIE

Je bent van harte welkom in ons Clubhuis 👋 We hebben 2 locaties voor onze programma’s, coachingstrajecten en events. Ons eigen clubhuis, het Rijksmomumentale Neherlab Auditorium, is nog in verbouwing. Volg ons zodat je de updates kan volgen!

Waarom Speakers Club?

Presentatiecanvas©
voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten en/of leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Mede door Covid-19 heeft lesgeven soms een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Naam(Vereist)

WE HEBBEN SAMENGEWERKT MET:

Neyenrode
NHL Stenden