OVER SPREKEN
GESPROKEN

In samenwerking met sprekersregisseur & Speakers Club-coach Glenn Vergoossen creëren wij de ultieme survivalgids voor professionals die willen praten met resultaten. Iedere aflevering zit vol met inspirerende anekdotes, praktische tips en onderzoekt het onderscheidend vermogen van de beste sprekers van Nederland.

over spreken gesproken x speakers club

Ben je klaar om je spreekvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Maak dan kennis met de krachtige samenwerking tussen de Over Spreken Gesproken podcast en de Speakers Club! Met dezelfde missie voor ogen, namelijk het verbeteren van sprekend Nederland, worden de krachten gebundeld om jou te helpen excelleren. 

Glenn Vergoossen, de gepassioneerde host van de Over Spreken Gesproken podcast, onderzoekt al meer dan vier jaar lang het onderscheidende vermogen van de beste sprekers in Nederland. Na het interviewen van meer dan 100 experts heeft hij een schat aan kennis opgebouwd en hij te popelen om de beste inzichten met jou te delen. Of je nu een beginnende spreker bent die zijn vaardigheden wil ontwikkelen, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar verfijning, Glenn weet precies hoe hij jou naar een hoger niveau kan tillen.

Aan de andere kant hebben we de Speakers Club, dat met doorgewinterde en professionele sprekers een uitgebreid netwerk realiseert en bouwt aan een club waar sprekers met elkaar samenwerken en groeien. Zij hebben de perfecte omgeving gecreëerd om events, ontwikkelingsprogramma’s en persoonlijke coaching te organiseren. En alsof dat nog niet genoeg is, opent Speakers Club dit jaar het Neherlab Auditorium – een prachtig sprekersclubhuis dat gezien kan worden als de nieuwe nonnen van Vught, speciaal voor sprekers. 

De Over Spreken Gesproken podcast en Speakers  Club vormen een fantastische combinatie. Door de krachten te bundelen, kunnen ze jou voorzien van een ongeëvenaarde leerervaring. Of je nu wilt leren hoe je een publiek boeit, overtuigende presentaties geeft, of zelfs je eigen professionele sprekers carrière wilt opbouwen, deze samenwerking biedt de kennis en het netwerk om jou verder te helpen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij deze club van gelijkgestemde sprekers die streven naar uitmuntendheid. Samen zullen we sprekend Nederland naar nieuwe hoogten tillen!

luister hem hier!

Van bekende sprekers en cabaretiers als Jos Burgers, Guido Weijers, Richard de Hoop, Niek van den Adel, Joyce de Ruiter, Jitske Kramer Remco Claassen en Jan van Setten tot spreek- en presenteerexperts als Mariska Wessel, Margreet Jacobs, Henk Stoorvogel, Pachelle van Goetem en Mandy Schild – je vindt ze allemaal terug in de afleveringen van de Over Spreken Gesproken Podcast x Speakers Club.

Of het nu gaat over slim stemgebruik, het inzetten van de juiste visuals ter ondersteuning van je verhaal of over de uitdagingen van het (professioneel) sprekerschap, dankzij de brede expertises van de podcastgasten komen al deze onderwerpen uitvoerig aan bod.  

over de host

Onze expert Glenn Vergoossen – sprekersregisseur en trainer/coachHij helpt mensen die een professionele beïnvloedingsrol vervullen ontwikkelen. Als master-facilitator traint hij leidershap binnen grote organisaties zoals Philips, Rituals en Bol.com en geeft hij gastcolleges aan onder andere Maastricht University, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Hogeschool Utrecht. Als Head of Consultancy geeft Glenn leiding aan alle consultants van FranklinCovey Benelux. Daarnaast onderzoekt Glenn al vier jaar het onderscheidende vermogen van de beste sprekers van Nederland. Middels zijn podcast ‘Over Spreken Gesproken’ maken al meer dan 100.000 luisteraars korte metten met plankenkoorts zodat ze spreken met meer impact.

Glenn-Vergoossen-spreker

glenn vergoossen

Spreker, trainer, podcastmaker & sprekersregisseur

NEEM CONTACT OP

Wil je ondersteuning, coaching of een programma volgen? Neem contact met ons op. Ook kan je nog even kijken op de download pagina om zelf met je ontwikkeling aan de slag te gaan!