DE CLUB
From presentation to performance

Ben jij (potentieel) professioneel spreker en wil jij je, net als wij, inzetten voor het verbeteren van sprekend Nederland (en daarbuiten)? Join the club!

Over de Speakers Club

We zijn een club van experts in professioneel spreken en/of presenteren, waaronder een aantal professioneel sprekers, die ervaring, kennis en netwerk hebben gebundeld! Door expertise & netwerk te verbinden, kunnen wij jou met Speakers Club helpen niet alleen je presentatie, maar jouw gehele performance naar the next level te brengen. Dit alles realiseren wij in ons eigen clubhuis, het Neherlab Auditorium.

Speakers Club

Waarom deze club?

SPEAKERS CLUB MISSIE

Sprekend Nederland beter maken en de impact van iedere spreker, binnen én buiten onze landsgrenzen, vergroten. Dat is onze missie.  

Opleiden en ontwikkelen van (professionele) sprekers, business leaders en onderwijs (studenten/docenten) door middel van kennis, skills development en een sterk netwerk.  

Community van professionele sprekers en experts op het gebied van spreken/presenteren die elkaar verder helpen door middel van exclusieve lesprogramma’s en zo een podium bieden (op een eigen, unieke locatie).  
 
Wij willen de Nonnen van Vught’ worden, maar dan op het gebied van professioneel spreken en presenteren 

Model Why, how, what Speakersclub

ONS Clubhuis

Wij zijn gevestigd in het Rijksmonumentale Neherlab Auditorium in de gemeente Leidschendam-Voorburg. In dit voormalige PTT-gebouw, dat meer dan 15 jaar heeft leeggestaan en in de top 10 van Rijksmonumenten staat, werd onder andere het 06-nummer uitgevonden. Naast ons creative office beschikken we hier over een eigen podium waar we ‘live on stage’ kunnen coachen en +/- 100 bezoekers kunnen ontvangen.   

Deze unieke locatie leent zich dankzij zijn bestemming niet alleen uitstekend voor het faciliteren van (sprekers)evenementen, ook is het auditorium de perfecte omgeving voor het opleiden van sprekers/presentatoren en/of leidinggevenden. Zo bieden wij een podium – letterlijk én figuurlijk – aan de sprekers van de toekomst.   

Speakers Club members

Na succesvol volbrengen van o.a. Talk like a Pro-gramme (custom coachingkrijgen de gecertificeerde deelnemers toegang tot onze exclusieve club. Bij onze club zijn inspirerende sprekers en leiders aangesloten die het keurmerk/predicaatCertified Professional Speaker’ mogen uitdragen. Het is een netwerk van kennis, ervaringsdeskundigen en partnerbedrijven die jou als spreker verrijken en ondersteunen.

NETWERK & PARTNERS

De Speakers Club werkt samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven en experts. De belangrijkste pijlers van elke samenwerking zijn toewijding, expertise, mensgerichte keuzes en ‘tough love’. We hebben een club van gecertificeerde sprekers. Daarnaast werken we met onder andere een stemcoach, een uitgever, een comedian en presentatie designers. 

VOLLEDIG

Over de Speakers Club

We zijn een club van experts in spreken en/of presenteren, waaronder een aantal professioneel sprekers, die ervaring, kennis en netwerk hebben gebundeld! Door onze skills met elkaar te combineren, kunnen wij jou met Speakers Club helpen niet alleen je presentatie, maar jouw gehele performance naar the next level te brengen. 

Waarom deze club?

Onze methoden

Binnen Speakers Club werken wij op gegronde basis. Daarvoor gebruiken we zowel de Content, Design & Delivery-methodiek als de S.C.I.L.-methodiek.  

Content, Design & Delivery

Wij geloven in de kracht van drie essentiële pijlers als het gaat om een impactvolle performance creëren. Tijdens onze programma’s is dit dan ook ons uitgangspunt, wij noemen een spreker pas next level als hij/zij op alle drie deze pijlers sterk kan presteren.

Welke boodschap wil je precies overbrengen? Waar zitten de speerpunten van je verhaal?

Welke middelen en/of tools gebruik je om je boodschap/verhaal over te brengen? Hoe maak je wat je vertelt visueel? 

Hoe vertel je je verhaal precies? Op wat voor manier communiceer je, hoe maak je gebruik van je lichaamstaal, stemgebruik, etc.?

S.C.I.L.-PROFIEL ASSESSMENT

De start van elk traject binnen Speakers Club is een S.C.I.L.-assessment, waarmee wij jouw communicatiestijl in kaart brengen. Als exclusieve licentiehouder in Nederland stellen we door middel van 16 factoren verdeeld over 4 gebieden jouw unieke S.C.I.L.-profiel op, waardoor je inzicht krijgt in jouw persoonlijke impact en je duidelijk krijgt waar jouw sterke punten liggen en waarin je nog kunt bijleren! Deze methode zetten wij in als rode draad in al onze programma’s en trajecten. 

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?