Het Clubhuys
Het verborgen podium voor Iedereen die het wil bestormen

De Speakers Club is gevestigd in het Rijksmonumentale Neherlab Auditorium, het voormalige innovatieve lab van PTT-telecom.

Het Neherlab Auditorium

ONS HISTORISCHE Clubhuys

Het verborgen podium voor Iedereen die het wil bestormen” De Speakers Club is gevestigd in het Rijksmonumentale Neherlab Auditorium, het voormalige innovatieve lab van PTT-telecom (nu KPN). Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor het faciliteren van (sprekers)evenementen en is daarnaast de perfecte omgeving voor het trainen en coachen van sprekers, presentatoren en/of leidinggevenden. Ons eigen clubhuis biedt een podium— letterlijk én figuurlijk—aan de sprekers van de toekomst. Een plek waar je jezelf ontwikkelt tot een betere, impactvollere spreker, omringd door geschiedenis op een
‘verborgen’ podium. Ons doel is glashelder: het creëren van het ultieme oefenpodium voor sprekers, presentatoren, leiders en iedereen die zijn verhaal wil delen.

Deze bijzondere locatie kan ook worden gehuurd! Het Neherlab Auditorium is ideaal voor bedrijven en onderwijsinstellingen die een unieke en inspirerende omgeving zoeken voor hun evenementen, trainingen, hoorcolleges, masterclasses, productlancering, enzovoort. 

De Speakers Club is met het Neherlab Auditorium voor het leren van professioneel spreken wat “De nonnen van Vught” zijn voor taalonderwijs: het verborgen podium dat klaarstaat om bestormd te worden door iedereen die zijn spreek- en presentatievaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. 

Uniek SPREKERS Clubhuys