CERTIFIED PROFESSIONAL SPEAKER

Professioneel spreken is een echte ambacht, met het keurmerk/predicaat van de Speakers Club toon jij als professioneel next level kwaliteit op content, design en delivery. Bij het succesvol afronden van Talk like a Pro-gramme heeft de deelnemer toestemming om dit keurmerk uit te dragen binnen zijn/haar netwerk en op eigen sociale kanalen en websites.

Wat is een certified professional speaker?

Een Certified Professional Speaker is een spreker die zichzelf ‘next level speaker’ kan noemen, bijvoorbeeld omdat hij/zij opgeleid is door Speakers Club (vanuit het programma Talk Like A Pro-gramme). De spreker voldoet aan de volgende voorwaarden:  

Wij geloven erin dat goede sprekers uitblinken op alle aspecten van een succesvolle performance, namelijk inspirerende content, aantrekkelijk design en natuurlijk een memorabele delivery.  

Deelnemers die ons programma Talk Like A Pro-gramme succesvol afronden krijgen deze badge toegewezen en worden onderdeel van onze Club. Maar ook als je dit programma niet hebt doorlopen, maar wel uitblinkt op al deze facetten van het sprekerschap, kun jij de Certified Professional Speaker badge dragen en deel uitmaken van onze Club.

Onze opleiding en community helpen om de kwaliteit van sprekers die tot de club behoren te waarborgen. Ook is voorwaarde om onderdeel uit te mogen blijven maken van de Club het navolgen van onze clubreglementen, inclusief afspraken rondom (regelmatig) sprekerschap om te kwaliteit te borgen.  

Speakers Club

Onze missie is om sprekend Nederland (en daarbuiten) te professionaliseren.  

Speakers Club is geen sprekersbureau. Wij houden ons namelijk niet bezig met boeken van sprekers voor evenementen, we maken ons er hard voor om het sprekersniveau in Nederland naar een hoger level te tillen. Zie ons als een kwaliteitskeurmerk voor sprekers.  

Vanuit Speakers Club leiden we (professionele) sprekers, in samenwerking met ons netwerk van experts, op. Ook bereiden we (onervaren) sprekers voor op hun performance op een event aan de hand van gerichte trainingen en masterclasses. 

Dat doen we allemaal vanuit onze unieke locatie, namelijk het Rijksmonumentale Neherlab auditorium te Leidschendam-Voorburg. Dit is een voormalig PTT-telecom gebouw uit de jaren ‘50 wat zich uitstekend leent voor het opleiden van next level speakers.  

AANMELDEN?

Wil jij de volgende stap in jouw sprekerscarrière zetten, een next level speaker worden én onderdeel uitmaken van Speakers Club? Vraag dan nu jouw exclusieve plek in Talk Like A Pro-gramme aan.

Wil je persoonlijk contact? Dat kan, Désirée kan jouw vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur? Even kort bellen, een mail sturen of wil je een online afspraak inplannen?