cameratraining
voor sprekers

Zelfverzekerd voor de camera staan

camera training

Presenteren op een podium of voor een groep mensen is niet vergelijkbaar met presenteren voor de camera. Waar moet je precies kijken? Wat moet je met je handen en armen doen? Wat kan je doen ter voorbereiding? Hoe kom je zo natuurlijk mogelijk over? Hiermee ga je, onder begeleiding van een ervaren presentatrice, aan de slag tijdens de Cameratraining!

  • Zelfverzekerd voor de camera staan
  • Mimiek, intonatie en lichaamshouding
  • Professionele uitstraling
 
Wil je aan de slag met een custom coaching traject voor Cameratraining of met jouw team aan de slag om comfortabeler te worden voor de camera? Neem contact op!
 
laurien-verstraten-presentatrice

laurien verstraten

Presentatrice & presentatiecoach

Meerdere SPECIALISTEN

Geen overkoepelende coaching, maar wel gericht met jouw performance aan de slag? Onze specialisaties zijn ideaal voor sprekers met ervaring die hun repertoire willen uitbreiden en aan hun skills willen werken. In samenwerking met de beste experts helpen wij je de volgende stap zetten.  

Aan de slag met jouw next level presentatieontwerp. 

MEER INFO >

Jij weet meestal precies wat je wilt zeggen, maar je vindt het moeilijk om er echt een pakkende speech van te maken. Wij kunnen jou helpen met schrijven óf het zelfs helemaal van je overnemen. 

MEER INFO >

Je publiek écht raken door je presentatie te ‘vertheatralisen’.  

MEER INFO >

Praten met meer overtuigingskracht. 

MEER INFO >

Zelfverzekerd presenteren voor de camera. 

MEER INFO >

Jouw performance een humoristische insteek geven. 

MEER INFO >

Geïnteresseerd in één van onze specialismes? Vraag dan (vrijblijvend) meer informatie aan.

Mariska Wessel

PROFESSIONEEL SPREKEN

MASTERCLASS

Wil jij met een beperkt aantal deelnemers gericht werken aan jouw skillset? Tijdens de Speakers Club masterclasses zoom je met onze specialisten 1 à 2 dagen in op een specifiek onderdeel van het sprekersvak

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?