2-daagse MASTERCLASS

SPREKEN ALS EEN PROFESSIONAL

Na deze masterclass:

SPREKEN ALS EEN PRO

Professioneel spreken is een ambacht en daar is niet iedereen zich bewust van, maar dat ervaar je door het aan te gaan! Krijg jij energie van spreken op een podium en heb jij de ambitie om jouw vaardigheden rondom spreken en presenteren naar een next level te brengen? Of heb jij een verhaal te delen en wil jij aan de slag om dat verhaal in een performance om te zetten? Daar kan onze Masterclass Spreken als een professioneel ongetwijfeld aan bij dragen.

02 - 2022 - Posts - Speakers Club (3)

Voor Wie

Jij wil je ontwikkelen om letterlijk met meer impact te kunnen spreken en presenteren. Jij wil dat jouw publiek een memorabele presentatie krijgen, dat ze jou onthouden als echte professional. 

Voor wie de ambitie heeft om professioneel spreker te worden, maar nog niet de meters heeft gemaakt en de skills heeft opgedaan is ook geschikt om deze Masterclass te volgen, ontdek je verhaal onder begeleiding. Wie weet kom je hierna wel in aanmerking om deel te nemen aan… Talk like a Pro-gramme, ons  6-maanden programma. 

Doelstellingen

Na deze masterclass:

  • Ben je op de hoogte van jouw SCIL-profile, de impact hiervan en wat je nog kan bijleren in je interactievaardigheden
  • Heb je kennis van ‘story en telling’ en technieken (retorica) om je verhaal te structureren
  • Weet je hoe je een krachtige presentatie opening & closing kan neerzetten
  • Ken je de basis van presentatie design en hoe je dat kan toepassen
  • Snap je hoe je een memorabele en krachtige performance neer moet zetten

PROGRAMMA

Bij Speakers Club bouwen we voort op de overtuiging dat een goede performance bestaat uit drie componenten: ijzersterke content, aantrekkelijke en effectieve visuals en een krachtige delivery. Daar gaan we tijdens deze tweedaagse masterclass dan ook aan werken.

Met de juiste experts en professioneel sprekers gaan we aan de slag om jouw verhaal te finetunen, in een unieke en aantrekkelijke vorm te gieten en het met overtuiging en impact te kunnen delen. Zo heb jij een start een memorabele performance staan na afloop van deze masterclass, waar je jouw sprekersmeters mee kan gaan maken. Ben jij klaar om naar jouw next level te gaan?

Meld je aan en dan volgt de inspirerende en praktische informatie van deze masterclass kickstart professioneel spreken.

Wat is SCIL?

SCIL is een afkorting van de vier essentiële onderdelen van succesvol spreken in het openbaar: Sensus, Corpus, Intellektus en Lingua.

EXPERT(S)

Je wordt getraind en gecoacht door presentatie-experts en professioneel sprekers. 

Joyce de Ruiter

Professioneel spreker, auteur, trainer, coach

NANCY RADEMAKER

Internationaal professioneel spreker & senior coach

Mandy schild

Co-founder van Speakers Club en presentatie (design) specialist/coach

Richard
De Hoop

Internationaal professioneel spreker, senior coach

PRAKTISCHe DETAILS

Data 2024: 
6 & 7 september
15 & 16 november

Dag 1: 10:00 – 18:00 uur
Dag 2: 09:30 – 16:30 uur

Onze vaste locatie: 
Neherlab Auditorium, Leidschendam

€1695,- p.p. (excl. BTW)
(Incl.  lunch & borrel)

Opties(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PROFESSIONEEL SPREKEN

MASTERCLASS

Wil jij met een beperkt aantal deelnemers gericht werken aan jouw skillset? Tijdens de Speakers Club masterclasses zoom je met onze specialisten 1 à 2 dagen in op een specifiek onderdeel van het sprekersvak

DOWNLOADS

Alvast zelf aan de slag? Bekijk deze downloads.

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat houdt het begrip ‘keynote spreker’ nu precies in en hoe maak je de juiste match voor het event wat je organiseert? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download ‘m hier gratis.

Presentatiecanvas: voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten/leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Zeker door Covid-19 heeft lesgeven een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap je wilt overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen je gaat inzetten. Vul het in met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is een ‘keynote spreker’ eigenlijk en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download hem hier gratis!

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?