MASTERCLASS

talk to engage

In deze unieke masterclass, gestoeld op de principes van Speakers Club, ontdekken jullie hoe je op een inspirerende manier leiding kan geven aan verandering in jouw organisaties. Het is tijd om mensen niet langer te overtuigen, maar om ze mee te laten bewegen met jouw visie door goed te spreken en presenteren.

Rico Bakker banner foto

talk to engage

Leer van ervaren internationale sprekers de essentiële vaardigheden hoe anderen te betrekken en in beweging te krijgen. Ontdek hoe jullie je boodschap kunnen verpakken in krachtige verhalen die resoneren met de harten en geesten van jullie team. Leer hoe je met authentieke overredingskracht kunt communiceren, waardoor mensen van binnenuit worden gemotiveerd om verandering te omarmen. 

Door onder begeleiding jouw interactie-vaardigheden uit te breiden, kan je anderen inspireren om zich actief in te zetten voor verandering en een positieve impact te hebben op de organisatie als geheel. Dus, klaar om de kracht van je stem te ontdekken en anderen te bewegen om mee te gaan met jouw visie? 

En wat kan jij leren vanuit de wetenschap en jouw communicatieprofiel (SCIL)? Speakers Club is hierin uniek en werkt vanuit de overtuiging dat de drie-eenheid content, design en delivery het recept is voor elke impactvolle presentatie.

Bereid je voor op een transformatieve reis waarin  je leiderschapspotentieel wordt ontsloten. 

Voor Wie

Voor teams die op een inspirerende manier willen leren presenteren. 

Na deze masterclass:

DOWNLOAD BROCHURE

Bekijk alle masterclasses.

Naam(Vereist)

Na deze masterclass:

Mandy schild

Co-founder van Speakers Club en presentatie (design) specialist.

Duur: 4 – 8 uur
Aantal: maximaal 12 deelnemers
Trainer: 1 trainer

Prijs: € 3.000 – € 5.000 (exclusief BTW, F&B en locatie)

Locatie: Neherlab Auditorium of in-company. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct boekbaar i.c.m. ons Clubhuis

Vorige dia
Volgende dia
Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?