Vertel eens....
Sprekers

Event

Wat zou jij van een professioneel spreker willen weten?

Vertel eens...
Sprekers

Event

Wat zou jij van een professioneel spreker willen weten?

“Vertel eens…” Hoe kies je de juiste spreker voor een event? En wat is het moment geweest dat een spreker besloot om het podium op te gaan?

Deze vragen en nog veel meer anderen gaan we voor je beantwoorden tijdens het ‘Vertel eens…’ sprekersevent op 20 juni 2023. Speakers Club coachee Helmi van Doorn organiseert, in samenwerking met 3 voormalig Speakers Club Talk Like A Pro-gramme deelnemers, een netwerkevent met inhoud. Woon de keynotes van deze vier sprekers bij én vraag hen het hemd van het lijf tijdens een on-stage vragenrondje. Ook om jouw mening wordt gevraagd, want wij sprekers zijn natuurlijk heel benieuwd waarom je wel of niet voor een bepaalde spreker kiest. Waar let jij op, wat spreekt jou aan in een spreker?

Natuurlijk zijn we er om vooral de verbinding met elkaar aan te gaan en dat doen we dan ook door middel van een gezellige borrel na afloop!  

Wil jij weten hoe je serieuze inhoud en luchtige gekkigheid kan combineren en daarnaast de kans om diverse next level sprekers te zien en leuke mensen te ontmoeten niet missen? Meld je dan aan voor dit sprekersevent en ga met een dosis onverwachte creativiteit weer naar huis.

Het programma

16.00 uur – Ontvangst

16.40 uur – Start programma o.l.v. presentator Gerrit Heijkoop
Helmi van Doorn – ‘Een verwarrende identiteit’
Filip De Groeve – ‘Tabooh!’

17.40 uur – Muzikaal intermezzo & pauze

17.50 uur – Hervatting programma
Sayma Kuipers – ‘Het is hier net een kleuterklas’
Rico Bakker – ‘De kracht van een slecht idee’

ca. 18.45 uur – Borrel

19.30 uur – Einde programma

PRAKTISCHe DETAILS

Tijd: 16:00 – 19:30
Datum: 20 juni 2023

Interesse om aanwezig te zijn? Stuur dan een mail naar hello@speakersclub.nl met toelichting, dan hoor je aansluitend of er nog een plek beschikbaar is (alleen op uitnodiging).

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

UITNODIGING: BEN JIJ ERBIJ?

Helmi van Doorn

Spreker, Oprichter van BE. Brands + Events

sayma kuipers

Spreker, trainer & Teambouwer

Rico Bakker

Spreker, auteur

filip de groeve

Spreker, Marketing director bij Coloplast

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?