MASTERCLASS

Visual storytelling

Je verhaal kan nog zo sterk zijn, als je het visueel niet over kan brengen, zal het minder impact maken. Daarom heb je ook krachtige visuals nodig om jouw verhaal te ondersteunen. En die kan je zelf leren maken! Met een standaard PowerPoint-template maak je geen indruk, met mooie, memorabele en effectieve slides wel. In deze masterclass leren we jou als niet-designer een professionele presentatie neer te zetten die je publiek gaat onthouden. Dan wel echt Next Level! 

Masterclass visual storytelling

Visual storytelling

Er gaat veel tijd, aandacht en voorbereiding zitten in jouw performance. Hoe kan je met jouw publiek een gezamenlijke herinnering creëren. De impact die je maakt weerklinkt in de boodschap die zij zich zullen herinneren. Wat heb je precies nodig om die herinnering te creëren?

In deze masterclass neemt Mandy Schild, co-founder van Speakers Club en presentatie (design)specialist je mee in hoe je jouw verhaal kan visualiseren om je boodschap memorabel over te brengen.

In deze eendaagse masterclass kijken we niet alleen naar jouw visuals, zoals je presentatieslides, maar ook naar fysieke tools die je kan gebruiken om je verhaal kracht bij te zetten en de beleving van het publiek compleet te maken. 

Voor Wie

Sprekers, trainers en presentatoren die zich visueel willen onderscheiden en écht impact willen maken. Jij weet dat je het verschil niet gaat maken met een standaard presentatie, je wil aan de slag om iets unieks neer te zetten wat jouw verhaal kracht bij zet.

Na deze masterclass:

Na deze masterclass ben je in staat om:

DOWNLOAD BROCHURE

Bekijk alle masterclasses.

Naam(Vereist)

Mandy schild

Co-founder van Speakers Club en presentatie (design) specialist.

Duur: 4 – 8 uur
Aantal: maximaal 12 deelnemers
Trainer: 1 trainer

Prijs: € 3.000 – € 5.000 (exclusief BTW, F&B en locatie)

Locatie: Neherlab Auditorium of in-company. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct boekbaar i.c.m. ons Clubhuis

Vorige dia
Volgende dia
Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?