Keynote speaker

Sofie Fransen

Het geheim achter elke operatie 

Sofie Fransen is chirurg, ze combineert haar snij-werk met bestuurlijke functies. Tijdens haar keynote neemt ze je mee naar de operatiekamer. Met anekdotes van de werkvloer vertelt ze over chirurgisch precisiewerk. Juist door met een chirurgisch oog naar werk te kijken, kunnen bedrijfsprocessen misschien wel verbeteren. Een serieuze zaak, soms ook luchtig gebracht. Sofie vertaalt moeiteloos haar ervaringen naar het bedrijfsleven en zet typische kantoortaal om in verhaal en beeld.

Onderwerpen waar Sofie over spreekt: 

Het geheim achter elke operatie 

Keynote Pitch Sofie Fransen

Speakers Club

Professioneel spreken is een echte ambacht, met het keurmerk/predicaat van de Speakers Club toont de professioneel spreker next level kwaliteit op content, design en delivery. Bij het succesvol afronden van Talk like a pro-gramme heeft de deelnemer toestemming om dit keurmerk uit te dragen binnen zijn/haar netwerk en op eigen sociale kanalen en websites.

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?