fbpx

PROGRAMMA'S

01
TALK LIKE A PRO
High potential programma
Heb jij de ambitie om professioneel spreker te worden en keynotes te geven door heel Nederland en daarbuiten?

Wil jij jouw verhaal vertellen aan de wereld, maar weet je nog niet hoe? Heb jij een unieke ervaring of een boodschap die echt de moeite waard is? Dan is dit exclusieve programma echt iets voor jou. Tijd om je te omringen met de beste sprekers van Nederland en opkomend talent dat net als jij een next level speaker wil worden. In dit 6 maanden durende programma gaan we met top coaches (professionele sprekers) aan de slag om daar te komen.

In dit high-end programma ga jij in een kleine groep (maximaal 7 deelnemers) door middel van individuele coaching met onze presentatiecoaches aan de slag om jouw potentieel te ontwikkelen. Wij selecteren het talent dat mee mag doen aan deze opleiding intensief, waardoor je omringd wordt door gelijkwaardige sprekers waar ook jij van kan leren.

Ben jij de volgende next level speaker?

Contact

Professioneel spreken trainingsprogramma

Heb jij de ambitie om professioneel spreker te worden en keynotes te geven door heel Nederland en daarbuiten?
Bekijk hier de sneak preview van de Talk like a Pro-gramme.

Contact

Professioneel Presenteren

In het tweede weekend van Talk like a Pro-gramme ligt de focus op design van jouw keynote presentatie. Als professioneel spreker ga je voor een next level in spreken, dit is het programma die jou naar jouw next level brengt in Skills, netwerk en kennis. Deze groep heeft ook dit weekend (design) hard gewerkt aan hun performance on stage incl. design.

Contact
02
TALK TO INSPIRE
Business programma
Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.
De hele wereld is in verandering en jouw bedrijf dus ook.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie verhalen heeft die extra goed verteld moeten worden. De aankondiging van fusies, overnames, groei, krimp, reorganisatie of innovatieve ontwikkelingen zijn allemaal de moeite waard om door de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste manier te laten vertellen aan de juiste mensen, zowel intern als extern.

Speakers Club begeleidt executives en topkader om die verhalen zo voor te bereiden dat ze hun maximale effect hebben. Hierbij werken we in het hoogste vertrouwen samen met degene die de presentatie gaat geven, maar desgewenst ook met de communicatie-afdeling.

Groep

In dit high-end programma ga jij in een kleine groep (max. 5 deelnemers) door middel van individuele coaching aan de slag. We leggen alle aspecten van het presenteren onder de loep; van jouw verhaal (content) en de manier waarop je het vertelt (delivery) tot de middelen die jij gebruikt om jouw verhaal over te brengen (design).

Contact
03
TOP TALKERS FOR YOUR EVENTS
Organiseer jij binnenkort een evenement en wil jij de kwaliteit van jouw sprekers garanderen?

Daar kunnen wij met het programma ‘Van verhaal tot podium’ je bij helpen. Ons team van (presentatie)coaches staat voor jouw sprekers klaar om hen te helpen vanaf de start van het presentatieproces tot het moment waarop zij jouw podium betreden. Wij helpen hen hun verhaal ijzersterk neer te zetten, hun design uniek en aantrekkelijk te maken en hun delivery pakkend en overtuigend neer te zetten. Door middel van een SCIL-test onderzoeken we de kwaliteiten van iedere spreker, die we hen vervolgens gaan leren inzetten door middel van coaching door ervaren sprekers. Zo garandeer jij een succesvol evenement met waardevolle, memorabele en aantrekkelijke talks voor jouw bezoekers!

Contact
MEER PROGRAMMA'S