HET VERBORGEN PODIUM VOOR IEDEREEN DIE HET WIL BESTORMEN

De Speakers Club is gevestigd in het Rijksmonumentale Neherlab Auditorium, het voormalige innovatieve lab van PTT-telecom. Wij willen dat iedereen zich als gast voelt als je dit historische gebouw binnenstapt.

HELLO YOU...

CaDEAUTJE voor jou

Ontdek de magie van storytelling met StoryDice van de Speakers Club! StoryDice is niet alleen een spel, maar een kans om je storytelling skills naar een hoger niveau te tillen. Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en je vrienden en familie te boeien met jouw verhalen?

Stuur ons jouw meest creatieve, inspirerende of ontroerende verhaal in en maak kans op je eigen set StoryDices. Bij de Speakers Club geloven we in de kracht van verhalen en willen we jou de tools geven om die kracht te ontdekken

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een aantrekkelijke en effectieve presentatie maken, hoe doe je dat nu eigenlijk? Waar moet je rekening mee houden in een ontwerp en wat moet je juist wel en absoluut niet doen. Je leest het in deze whitepaper, speciaal voor jou opgesteld door onze presentatiedesigners. Download ‘m hier gratis!

Naam(Vereist)

Uniek SPREKERS Clubhuys