fbpx

01
TALK LIKE A PRO
High potential programma
Heb jij de ambitie om professioneel spreker te worden en keynotes te geven door heel Nederland en daarbuiten?

Wil jij jouw verhaal vertellen aan de wereld, maar weet je nog niet hoe? Heb jij een unieke ervaring of een boodschap die echt de moeite waard is? Dan is dit exclusieve programma echt iets voor jou. Tijd om je te omringen met de beste sprekers van Nederland en opkomend talent dat net als jij een next level speaker wil worden. In dit 4 maanden durende programma gaan we met top coaches (professionele sprekers) aan de slag om daar te komen.

In dit high-end programma ga jij in een kleine groep (maximaal 9 deelnemers) door middel van individuele coaching met onze presentatiecoaches aan de slag om jouw potentieel te ontwikkelen. Wij selecteren het talent dat mee mag doen aan deze opleiding intensief, waardoor je omringd wordt door gelijkwaardige sprekers waar ook jij van kan leren.

Ben jij de volgende next level speaker?

Contact

Professioneel spreken trainingsprogramma

Speakers Club bouwt voort op één overtuiging, namelijk dat een succesvolle presentatie uit de juiste balans bestaat tussen drie componenten: memorabele content, aantrekkelijk design en pakkende delivery. Alles moet in balans zijn om de juiste performance voor jezelf en een unieke memorable ervaring neer te zetten voor je publiek.

Het progamma bestaat uit 3 live weekenden op een unieke locatie (incl. een podium). het zijn 3 live weekenden waarin repeteren voorop staat. Je doet tallozen presentaties waarbij we kijken naar jouw performance en je direct feedback krijgt van je coaches, experts en je mede trainees.Deze maanden zal je op de niet live dagen ook begeleiding ontvangen. Alle  mentoren van de Speakers.Club zijn veelgevraagde, professionele sprekers op nationale en internationale podia.

Contact

Professioneel Presenteren

Tijdens het eerste weekend gaan we aan de slag met het ontwikkelen van content. Op zoek naar de essentie van jouw verhaal en jou als spreker. Deze video geeft een impressie van het tweede weekend van Talk like a Pro-gramme, de focus ligt op design van jouw keynote presentatie. Als professioneel spreker ga je voor een next level in spreken, dit is het programma die jou naar jouw next level brengt in skills, netwerk en kennis.

Nieuwsgierig naar de rest van het progamma?

Je kan je aanmelden voor het progamma, let wel op, er zijn niet veel plekken beschikbaar en er is een selectie. We hebben uiteraard ook custom coachingstrajecten. Wat is jouw next level? 

Contact

ERVARINGEN

Dankzij dit programma investeer je niet alleen in jouw next level als spreker, maar je wordt ook lid van de Speakers.Club. Deze community zorgt ervoor dat je kan groeien.
Bekijk hier de ervaring van Timo Hans

Contact
MEER PROGRAMMA'S