'Get your story straight'

Event

VOOR BUSINESS PROFESSIONALS
Concrete tips, trick & tools van professionele sprekers over overtuigend presenteren🎤!

Event for business professionals
'Get your story straight'

Event

Een paar keer per jaar organiseren wij een event voor professionals in business die een volgende stap willen maken in professioneel spreken. Of het nu voor je medewerkers is of voor een groter publiek of op een groot podium. Professioneel spreken is een echt ambacht, één van de professies van de wereld, al zeggen we het zelf. 

Wat maakt een presentatie nu succesvol? Wat zorgt ervoor dat jij alle ogen op de bühne houdt wanneer jij daar jouw verhaal deelt? Waar moet je op letten als je een verhaal overbrengt? Welke tools kan je hiervoor inzetten? Daar nemen we je tijdens ‘Get your Story Straight’ Event graag in mee!

Het programma

We delen natuurlijk graag onze liefde voor het prachtige sprekersvak en dat in onze unieke Rijkmonumentale locatie, het Neherlab Auditorium. Ons eigen clubhuis met een echt GROOT podium. Tijdens dit event leer je de essentiële vaardigheden om je (corporate) story op een meeslepende en overtuigende manier over te brengen. Je leert hoe je de juiste structuur en elementen kunt gebruiken om de boodschap krachtig en memorabel te maken. Door de kunst van storytelling te beheersen, ben je in staat om emotionele verbindingen met het publiek tot stand te brengen en hen te inspireren om actie te ondernemen.

Daarom nemen we je mee in wat een presentatie nu een performance maakt. 

We duiken in de 3 essentiële pijlers van een impactvolle performance; memorabele content, een aantrekkelijk design en een overtuigende delivery.  Daarnaast nemen we je mee in de wereld van Retorica, spreken. Wij gebruiken de methode van het  S.C.I.L – sprekers-Profiel.  Hierdoor krijg je inzicht in jouw persoonlijke impact en wordt duidelijk waar jouw sterke punten liggen en waarin je nog kunt bijleren! Benieuwd, dan kan je je aanmelden voor een dagdeel inspiratie.

De sprekers

Inloop

12.30 uur

Start programma

Opening Speakers Club
Content
S.C.I.L-profiel

13.00 uur

Intermissie

Design (wat voor tools zijn er, presentatie design tips)
Delivery (pitchen, podium pakken)

14.30 uur

Einde programma

17.00 uur

Niek van den Adel

Mede-oprichter
Speakers Club, Professioneel spreker (Mr. Featherforce)

Richard de Hoop

Meester van interactieve presentaties, Coach, (internationaal) Professioneel Spreker

PRAKTISCHe DETAILS

Tijd: 13.00 – 17.00 uur
(inloop vanaf 12.30 uur) 
Datum: 2 december 2024

Prijs: 150-,  (excl. BTW)

Neherlab Auditorium 
Neherpark 9
2264 ZD  LEIDSCHENDAM

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?