MASTERCLASS

Get your story straight

Het vermogen om je verhaal op een effectieve manier te vertellen, is essentieel in de zakelijke wereld van vandaag. Of je nu een merk wilt laten groeien, een nieuw product lanceren of een visie delen; storytelling is de sleutel tot het overtuigen en inspireren van anderen.

Get your story straight

Get your story straight

In deze masterclass ga je aan de slag met jullie verhaal, wat is het idee, concept, dienstenpakket en welke waarde heeft dat voor jullie doelgroep? We gaan werken met het presentatie canvas, het startpunt van elke presentatie. Met deze masterclass zorg je ervoor dat jullie hetzelfde verhaal delen, zowel inhoudelijk, qua structuur als visueel. 

Daarna nemen we jullie mee op een reis naar de eeuwenoude kunst van storytelling, waarmee je merken, boodschappen en doelstellingen kunt laten landen en mensen zich willen identificeren met jullie verhaal.

Tijdens deze unieke masterclass leer je de essentiële vaardigheden om jullie (corporate) story op een meeslepende en overtuigende manier over te brengen. Jullie leren hoe je de juiste structuur en elementen kunt gebruiken om de boodschap krachtig en memorabel te maken. Door de kunst van storytelling te beheersen, zijn jullie in staat om emotionele verbindingen met het publiek tot stand te brengen en hen te inspireren om actie te ondernemen.

Dus, ben jullie klaar om jullie verhaal ‘recht’ te zetten en anderen te inspireren met jullie boodschap?

Voor Wie

Voor teams die aan de slag willen met een eenduidig impactvol verhaal.  

Na deze masterclass:

Na deze masterclass:

DOWNLOAD BROCHURE

Bekijk alle masterclasses.

Naam(Vereist)

Mandy schild

Co-founder van Speakers Club en presentatie (design) specialist.

Duur: 4 – 8 uur
Aantal: maximaal 12 deelnemers
Trainer: 1 trainer

Prijs: € 3.000 – € 5.000 (exclusief BTW, F&B en locatie)

Locatie: Neherlab Auditorium of in-company. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct boekbaar i.c.m. ons Clubhuis

Vorige dia
Volgende dia
Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?