fbpx

TALK TO INSPIRE

02
TALK TO INSPIRE
Business programma
Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.
De hele wereld is in verandering en jouw bedrijf dus ook.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie verhalen heeft die extra goed verteld moeten worden. De aankondiging van fusies, overnames, groei, krimp, reorganisatie of innovatieve ontwikkelingen zijn allemaal de moeite waard om door de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste manier te laten vertellen aan de juiste mensen, zowel intern als extern.

Speakers Club begeleidt executives en topkader om die verhalen zo voor te bereiden dat ze hun maximale effect hebben. Hierbij werken we in het hoogste vertrouwen samen met degene die de presentatie gaat geven, maar desgewenst ook met de communicatie-afdeling.

Groep

In dit high-end programma ga jij in een kleine groep (max. 5 deelnemers) door middel van individuele coaching aan de slag. We leggen alle aspecten van het presenteren onder de loep; van jouw verhaal (content) en de manier waarop je het vertelt (delivery) tot de middelen die jij gebruikt om jouw verhaal over te brengen (design).

Contact
MEER PROGRAMMA'S