fbpx

TALK TO INSPIRE

02
TALK TO INSPIRE
Business programma
Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.
De hele wereld is in verandering en jouw bedrijf dus ook.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie verhalen heeft die extra goed verteld moeten worden. De aankondiging van fusies, overnames, groei, krimp, reorganisatie of innovatieve ontwikkelingen zijn allemaal de moeite waard om door de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste manier te laten vertellen aan de juiste mensen, zowel intern als extern.

Speakers Club begeleidt executives en topkader om die verhalen zo voor te bereiden dat ze hun maximale effect hebben. Hierbij werken we in het hoogste vertrouwen samen met degene die de presentatie gaat geven, maar desgewenst ook met de communicatie-afdeling.

Contact
PROFESSIONEEL SPREKEN

Goede leiders zijn niet altijd goede sprekers. Excellente leiders zijn dat wel. En dus is het legitiem om te stellen dat iedereen in een leiderschapsrol een enorm voordeel heeft als hij/zij een boodschap goed kan overbrengen.

Speakers Club bouwt voort op één overtuiging, namelijk dat een succesvolle presentatie uit de juiste balans bestaat tussen drie componenten: memorabele content, aantrekkelijk design en pakkende delivery. Alles moet in balans zijn om de juiste performance voor jezelf en een unieke memorable ervaring neer te zetten voor je publiek.

Contact
HET PROGRAMMA TALK TO INSPIRE

Het progamma bestaat uit 4 live dagen (vrijdag en zaterdag), elearning, intervisie en custom coaching door een professioneel spreker en (design & content) expert. De groep is een kleine gelijkgestemde groep en de live dagen zullen  plaatsvinden op een inspirerende locatie waarin we alle bovenstaande facetten behandelen en repeteren. Tijdens dit programma stomen wij jou klaar voor ‘the next level’ van jou als business spreker.

Professionele sprekers en andere experts trainen, coachen en helpen jou om de impact van elke boodschap die je hebt te vergroten. Of het gaat om het presenteren van strategieën, cijfers, plannen en veranderingen of dat je in een ‘standaard’ directieoverleg met meer overtuigingskracht jouw verhaal uiteenzet. Door jouw betere performance krijgt elke boodschap die je brengt veel meer impact. Door jouw betere performance als spreker kan je groeien als leider.

Contact
MEER PROGRAMMA'S