fbpx
Presenteren
Onderwijs
Presentatie skills ontwikkelen start in het onderwijs

Speakers Club gelooft dat het leren geven van een goede presentatie moet starten bij het onderwijs: wanneer je van jongs af aan de juiste technieken aangeleerd krijgt, is het makkelijker om op latere deze presentatie skills toe te passen in je professie, bij de sportclub of waar dan ook om impact te maken. Daarom willen wij door middel van onze programma’s leerlingen, studenten en docenten de mogelijkheid geven om op basis van content, design en delivery hun presentatie skills te ontwikkelen.

Deze programma’s kunnen worden ingezet in verschillende lagen van het onderwijs, zoals basisschool, middelbare scholen en hogescholen. We zijn op het moment bezig met een unieke en passende locatie waar een memorable presentatie neergezet kan worden vanwege de juiste setting, maar ook vanwege de ervaring die eromheen wordt gecreëerd.

Contact
Online lesgeven

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend in deze digi-wereld, maar het is zeker niet gemakkelijk. Er komt iets meer bij kijken dan simpelweg een presentatie in elkaar zetten en tegen de camera van je laptop praten.

Je wilt jouw leerlingen blijven prikkelen. Hun aandacht blijven vasthouden ondanks alle afleidingen waar ze mee te maken krijgen. En – niet te vergeten – garanderen dat ze de lesstof daadwerkelijk in zich opnemen. Kortom: jij wil weten hoe je het online lesgeven  nog beter kan aanpakken. Daar kan de Speakers Club je bij helpen!

We gaan niet meer 100% terug naar lesgeven zoals we dat gewend waren. Als (toekomstige) leerkracht wordt er dan ook van je verwacht dat je jouw 21st century teaching skills gaat inzetten. Jij moet je meester maken van de online wereld en de mogelijkheden die die wereld jou en je leerlingen biedt. Maar waar moet je in hemelsnaam beginnen?

Contact
Nieuwe manier van lesgeven

Deze nieuwe manier van online lesgeven vereist een nieuwe manier van denken. Je leeromgeving wordt immers uitgebreid van een klaslokaal met vier muren naar een online wereld die een heleboel verschillende opties biedt om je leerlingen mee aan te spreken. Wie weet werkt jouw huidige school wel met een andere tool dan je gewend bent… Of zie je gewoonweg de bomen door het bos niet meer door de overvloed aan keuze. Hoe selecteer je de juiste tools? Welke technieken zet je in om informatie over te brengen? Hoe hou jij jouw verhaal aantrekkelijk? Hoe creëer je interactie? Dat is precies waar we jou mee gaan helpen!

Als Speakers Club hebben wij, met onze gebundelde expertises, enorm veel ervaring in het aantrekkelijk en effectief overbrengen van informatie. Onze trainers weten precies wat jij nodig hebt om jouw boodschap helder, memorabel en aantrekkelijk over te brengen, of het nu om de inhoud van jouw verhaal, de look van jouw visuals of de kracht van jouw performance gaat. We geven dan ook regelmatig webinars over hoe je deze skills het beste kan inzetten binnen het onderwijs. Benieuwd naar de komende seminars of wil je een van de eerder opgenomen webinars bekijken? Deze kan op ons YouTube Kanaal vinden. Ook kan je contact opnemen voor meer informatie

Webinars
Optie 1
Workshop Hybrid Education

Tijdens deze workshop van 2,5 uur gaan onze trainers met jou en/of jouw team aan de slag om jullie te laten kennismaken met hybride lesgeven. We introduceren verschillende tools die je kunt gebruiken, laten je zien waar de belangrijkste afwegingen liggen en geven je een voorbeeld van hoe je innovatief, aantrekkelijk en effectief kan lesgeven in deze nieuwe (online) setting. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact
Optie 2
Next Level Education

Ben jij klaar voor de volgende stap? Kies dan voor Next Level Education, waarin we in drie dagdelen in het hybride lesgeven duiken. We laten je niet alleen de mogelijkheden zien, we gaan met jou en jouw team aan de slag om verschillende online varianten uit te werken. Dat doen we zowel met een live trainer als met e-learning modules. Na deze training zijn jullie volledig tech savvy; je weet welke tools en online mogelijkheden er zijn en hoe je ze het beste kan inzetten. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact
WEBINARS

DOWNLOADS

Knowledge we share

Vanuit onze community bieden we je extra handvaten om jouw performance naar the next level te tillen. Door onze selectie van documenten (presentatie canvas & whitepaper) , voorzien we jou van dé ins & outs van het sprekersvak en blijf jij op de hoogte van dé tips & tricks die jou gaan helpen een kickass performance neer te zetten.

VOOR EDUCATORS
DOWNLOAD HIER DE PRESENTATIECANVAS VOOR EDUCATORS