fbpx

Speakers Club Mastermind

“Proximity is Power”

Omring je met mensen die iets beter kunnen, of iets verder zijn dan jezelf en je zult zien dat je veel sneller groeit. Zo is het ook met spreken. Daarvoor gaan wij je iets unieks bieden. Speakers Club start een mastermind voor (professionele) sprekers.

Contact

Wat is Speakers Club mastermind?

Een mastermind is een kleine groep toegewijde mede-ondernemers / sprekers die regelmatig bij elkaar komen met maar één doel: elkaar laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. 

Een mastermind is een groep die met je meedenkt, waarin netwerken en kennis gedeeld worden en waarin de leden elkaar verantwoordelijk houden voor gestelde doelen. Hierbij is het vieren van successen en behaalde mijlpalen, groot en klein, net zo belangrijk als het leren van elkaars minder succesvolle uitstapjes. 

Deze Mastermind gaat dus over spreken, en vooral over hoe jij als ondernemer en spreker, als ‘owner’, daar naar moet kijken. Wij faciliteren de bijeenkomsten op professionele wijze, maar bovenal inspireren we elkaar en houden we elkaar scherp.

De Mastermind gaat niet alleen om training. Elke sessie houden we een Q&A en zorgen we voor gelegenheid om te delen + input te krijgen van mede-ondernemers/sprekers die ergens op dezelfde groeiroute zitten als jij.  We zien het ook als de ‘stok achter de deur’ om de waan van de dag te slim af te zijn. Naast jouw next level in spreken vormt ook de businesskant een belangrijk aspect. In een ‘community/ club’ waar je ook leert van en met anderen.  

Het programma

Tijdens een maandelijkse online sessie (1,5 uur) gaan we met je peers aan de slag over een actueel sprekersonderwerp. Hierdoor ontmoet je gelijkgestemden, leer je van ons en van elkaar en bouw je een netwerk op waarmee je samen kunt groeien. Wij faciliteren de kennis en kunde en in breakout-sessies bespreken we de inhoud en inspireren we elkaar. Daarnaast bieden we resources (zoom meetings en whatsapp groep) en trends en tools om jou naar je next level te brengen. Dat kan alleen als de groep op elkaar afgestemd is, daarom werken we vooraf met een intake en selectie op sprekerskwaliteit. Vanaf level 2 selecteren we ook op omzet- en kwalitatieve targets.

Elke maand staat er een andere spreker/onderwerp op de agenda, bijvoorbeeld:

 • Content (structuur van je verhaal)
 • Delivery (mimiek, stem etc.)
 • (Presentatie) Design, tools
 • Sales en marketing (website, social media, podcast etc.)
 • PR en boeken (schrijven)
 • Ontwikkelen thoughtleadership (level 2,3)
 • Experts en gasten die we interviewen
Contact

In het kort

 • de sessies zijn LIVE via ZOOM duur ca. 1,5 uur
 • in elke sessie reserveren we tijd voor een Q&A, om vragen te stellen, of verder te sparren naar aanleiding van de content die we behandelen 
 •  je krijgt na de sessie toegang tot de replay/video met eventuele werkdocumenten en downloads om zelf verder mee aan de slag te gaan. Dus als je er een keer niet live bij kan zijn, dan kan je terugkijken
 • je krijgt toegang tot de #e-learning van de Speakers Club 
 • we stimuleren deelnemers om ook met elkaar ervaringen en lessen uit te wisselen, buiten de sessie om
Contact

Aanmelden

Binnen het mastermind programma werken we met 3 levels van ervaring, kennis en kunde, zodat we gelijkgestemde kunnen samenbrengen.

Dankzij de Speakers Club programma investeer je niet alleen in jouw next level als spreker, maar je wordt ook lid van de Speakers.Club. Deze community zorgt ervoor dat je kan groeien. Wil je je aanmelden voor 1 van de levels dan willen we graag vooraf een intake. We kijken naar je huidige ervaring, sprekerskwaliteit, omzettarget en kwalitatief target.

Vul hier het formulier in

Contact
MEER PROGRAMMA'S