MASTERCLASS
THE COMIC BRAIN

Leer spreken met humor

Masterclass spreken met humor

Hoe krijg je mensen mee met jouw verhaal? Simpel: hou ze erbij met een gezonde dosis humor en zelfspot. Pas dan kunnen mensen zich met jou vereenzelvigen en zullen ze jouw inhoud als een spons in zich opnemen. Of je nu een presentatie geeft, je collega’s probeert te overtuigen op de werkvloer of een grote klant probeert binnen te slepen, subtiele humor werkt altijd en is een sleutel tot succes. Het goede nieuws? Jij kan deze humor-tool ook leren beheersen.

02 - 2022 - Posts - Speakers Club (3)

Voor Wie

Voor iedereen die regelmatig spreekt: of je nu trainer, docent, presentator of (business) leader bent, elke spreker kan een vorm van humor in zijn/haar performance gebruiken. De masterclass is dus voor iedere spreker geschikt die regelmatig voor een publiek staat en zich graag wil ontwikkelen om de aandacht beter vast te blijven houden.

Doelstellingen

Na deze masterclass ben je in staat om:

  • Humor te verwerken in jouw presentatie op een manier die écht aanspreekt
  • Te doseren hoeveel humor je gebruikt in jouw performance
  • Humor en zelfspot in te zetten op een manier die voor jou moeiteloos aanvoelt

PROGRAMMA

Als leider, spreker, docent of trainer leer je speelse skills voor het versterken van je impact op een podium. Of je nu een belangrijke pitch geeft, de jaarcijfers aan aandeelhouders presenteert, je eigen keynote presenteert, je klanten verrast tijdens jullie productlancering of je team bedankt door middel van een inspirerende speech, humor helpt je om er een memorabele ervaring van te maken!

Wij brengen jou naar je volgende niveau in deze humoristische een- of tweedaagse masterclass, The Comic Brain. 

 

Het programma bevat:

Dit programma kan worden geboekt voor 1 dag of 2 dagen. Voor de tweedaagse heb je al een uitgeschreven verhaal nodig. 

Dag 1 (max. 8 personen):
In deze inspiratiesessie ga je aan de slag met spreken met humor aan de hand van theorie, voorbeelden en de art & science van spreken met humor.

Dag 2 (max. 4 personen): 

*Alleen voor sprekers/presentatoren die al een uitgeschreven keynote presentatie hebben waarmee ze kunnen oefenen. 

In deze dagsessie ga je aan de slag met jouw eigen performance, of dat nu een (humoristische) keynote, presentatie of speech is. 

Harry Glotzbach

Harry Glotzbach

Spreker, comedian, trainer

PRAKTISCHe DETAILS

Dag 1:  10:00 – 15:00
Dag 2: 10:00 – 15:00

Onze vaste locatie: Blaricum of Leidschendam-Voorburg (Den Haag)

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PROFESSIONEEL SPREKEN

MASTERCLASS

Wil jij met een beperkt aantal deelnemers gericht werken aan jouw skillset? Tijdens de Speakers Club masterclasses zoom je met onze specialisten 1 à 2 dagen in op een specifiek onderdeel van het sprekersvak

DOWNLOADS

Alvast zelf aan de slag? Bekijk deze downloads.

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat houdt het begrip ‘keynote spreker’ nu precies in en hoe maak je de juiste match voor het event wat je organiseert? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download ‘m hier gratis.

Naam(Vereist)

Presentatiecanvas: voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten/leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Zeker door Covid-19 heeft lesgeven een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Naam(Vereist)

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap je wilt overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen je gaat inzetten. Vul het in met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is een ‘keynote spreker’ eigenlijk en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download hem hier gratis!

Naam(Vereist)
Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?