TALK TO INSPIRE - INSPIREREND SPREKEN

‘From presentation to performance’

INSPIREER JE PUBLIEK

Wist je dat… uit onderzoek van Forbes blijkt dat 70% van de ondervraagden presentatieskills zien als een essentiële vaardigheid voor succes in je carrière? Hoeveel tijd en aandacht besteed jij aan jouw jaarlijkse speech of die unieke en inspirerende presentatie voor jouw klanten?

Wij zijn ervan overtuigd dat je dit met net zoveel energie en impact moet doen als je in de rest van je werk stopt. Want de verhalen van jouw organisatie zijn de moeite waard om door jou, op het juiste moment, met de juiste tools, op de juiste manier verteld te worden.

Untitled-design-43
Untitled-design-43

PROGRAMMA

Wij zijn ervan overtuigd dat de verhalen van jouw organisatie de moeite waard zijn om door jou, op het juiste moment, op de juiste manier verteld te worden.

De Speakers Club zorgt ervoor dat jij jouw verhalen letterlijk beter over de bühne brengt. Of je nu een belangrijke pitch in de directievergadering geeft, de jaarcijfers aan de aandeelhouders presenteert, een fijn staaltje change-management aankondigt, je klanten verrasst tijdens jullie productlancering of dat je je team bedankt door middel van een inspirerende speech.

Wij brengen jou naar je volgende niveau in een tweedaagse masterclass.

HET PROGRAMMA BEVAT:

DE SPECIALISTEN

Nancy Rademaker

NANCY RADEMAKER

Internationaal professioneel spreker & senior coach

Joyce de Ruiter

Joyce
de ruiter

Professioneel spreker & coach

Richard de Hoop

Richard
De Hoop

Internationaal professioneel spreker, senior coach

Mandy schild

Co-founder van Speakers Club en presentatie (design) specialist/coach

METHODE

Speakers Club bouwt voort op één overtuiging, namelijk dat een succesvolle presentatie uit de juiste balans bestaat tussen drie componenten: memorabele content, aantrekkelijk design en pakkende delivery. Alle coaching en programma’s zijn gestoeld op deze structuur.

S.C.I.L.-ASSESSMENT

De start van elk traject is een S.C.I.L.-assessment, waarmee wij jouw communicatiestijl in kaart brengen.

PRAKTISCHe DETAILS

Data: TBA

Dag 1: 9:00 – 22:00  
Dag 2: 9:00 – 16:30

Locatie: Blaricum of Den Haag
(nader te bepalen o.b.v aanmeldingen)

€2900,- p.p.
(Incl. overnachting, lunch, diner)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PROFESSIONEEL SPREKEN

MASTERCLASS

Wil jij met een beperkt aantal deelnemers gericht werken aan jouw skillset? Tijdens de Speakers Club masterclasses zoom je met onze specialisten 1 à 2 dagen in op een specifiek onderdeel van het sprekersvak

DOWNLOADS

Alvast zelf aan de slag? Bekijk deze downloads.

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat houdt het begrip ‘keynote spreker’ nu precies in en hoe maak je de juiste match voor het event wat je organiseert? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download ‘m hier gratis.

Naam(Vereist)

Presentatiecanvas: voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten/leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Zeker door Covid-19 heeft lesgeven een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Naam(Vereist)

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap je wilt overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen je gaat inzetten. Vul het in met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

Naam(Vereist)

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is een ‘keynote spreker’ eigenlijk en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download hem hier gratis!

Naam(Vereist)
Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?