1-daagse BOOTCAMP

MEMORABEL PRESENTEREN

In deze masterclass:

BOOTCAMP Memorabel presenteren

Spreken is een echt vak en daar is niet iedereen zich bewust van, maar dat ervaar je door het aan te gaan! Krijg jij energie van spreken op een podium en heb jij de ambitie om jouw vaardigheden rondom spreken en presenteren naar een next level te brengen? Of heb jij een verhaal te delen en wil jij aan de slag om dat verhaal in een performance om te zetten? Daar kan onze bootcamp van 1 dag in het Neherlab Auditorium, ons Clubhuys met groot podium, ongetwijfeld aan bij dragen.

02 - 2022 - Posts - Speakers Club (3)

Voor Wie

Jij wil je ontwikkelen om letterlijk met meer impact te kunnen spreken en presenteren. Jij wil dat jouw publiek een memorabele presentatie krijgen, dat ze jou onthouden als echte professional. 

Voor wie de ambitie heeft om memorabeler te presenteren en presentatieskills verder wilt ontwikkelen. Ontdek je verhaal, onder begeleiding. Wie weet kom je hierna wel in aanmerking om deel te nemen aan… Talk like a Pro-gramme, ons  6-maanden programma. 

Doelstellingen

Na deze masterclass:

  • Weet je meer over interactievaardigheden
  • Heb je kennis van ‘story en telling’ en technieken (retorica) om je verhaal te structureren
  • Weet je hoe je een krachtige presentatie opening & closing kan neerzetten
  • Ken je de basis van presentatie design en hoe je dat kan toepassen
  • Snap je hoe je een memorabele en krachtige performance neer moet zetten

PROGRAMMA

Bij Speakers Club bouwen we voort op de overtuiging dat een goede performance bestaat uit drie componenten: ijzersterke content, aantrekkelijke en effectieve visuals en een krachtige delivery. Daar gaan we tijdens deze tweedaagse masterclass dan ook aan werken.

Met de juiste experts en professioneel sprekers gaan we aan de slag om jouw verhaal te finetunen, in een unieke en aantrekkelijke vorm te gieten en het met overtuiging en impact te kunnen delen. Zo heb jij een start een memorabele performance staan na afloop van deze masterclass, waar je jouw sprekersmeters mee kan gaan maken. Ben jij klaar om naar jouw next level te gaan?

Meld je aan en dan volgt de inspirerende en praktische informatie van deze masterclass Memorabel presenteren.

EXPERT(S)

Je wordt getraind en gecoacht door presentatie-experts en professioneel sprekers. 

Joyce de Ruiter

Professioneel spreker, auteur, trainer, coach

Nancy Rademaker

Internationaal professioneel spreker & senior coach

Mandy schild

Co-founder van Speakers Club en presentatie (design) specialist/coach

laurien-verstraten-presentatrice

Laurien Verstraten

All-round presentatrice & trainer dagvoorzitterschap, cameratraining

PRAKTISCHe DETAILS

vrijdag 16 augustus

Tijd: 10:00 – 17:30 uur

Onze vaste locatie: 
Neherlab Auditorium, Leidschendam

€595,- p.p. (excl. BTW)
(Incl.  lunch & borrel)

"*" geeft vereiste velden aan

Data*
Naam*

PROFESSIONEEL SPREKEN

MASTERCLASS

Wil jij met een beperkt aantal deelnemers gericht werken aan jouw skillset? Tijdens de Speakers Club masterclasses zoom je met onze specialisten 1 à 2 dagen in op een specifiek onderdeel van het sprekersvak

Direct boekbaar i.c.m. ons Clubhuis

Vorige slide
Volgende slide

DOWNLOADS

Alvast zelf aan de slag? Bekijk deze downloads.

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap wil je overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen zet je in? Vul het canvas met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

WHITEPAPER: Hoe kies je een keynote spreker voor je event?

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat houdt het begrip ‘keynote spreker’ nu precies in en hoe maak je de juiste match voor het event wat je organiseert? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download ‘m hier gratis.

Presentatiecanvas: voor onderwijs

Het Speakers Club presentatiecanvas© voor onderwijs zet je aan tot denken! Hoe sluit je aan bij je studenten/leerlingen en welke middelen ga je inzetten? Zeker door Covid-19 heeft lesgeven een andere vorm gekregen. Vul het canvas met je eigen content! Download ‘m hier gratis! 

Speakers Club PRESENTATIECANVAS©

Het Speakers Club presentatiecanvas© zet je aan tot denken! Welke boodschap je wilt overbrengen, hoe sluit je aan bij je doelgroep en welke middelen je gaat inzetten. Vul het in met je eigen content! What is your next level? Download hem hier gratis! 

WHITEPAPER: Presentatie Tips & tricks

Een event organiseren met de juiste spreker, hoe pak je dat aan? Wat is een ‘keynote spreker’ eigenlijk en wat kost een spreker? De antwoorden vind je terug in onze whitepaper, speciaal opgesteld voor event managers. Download hem hier gratis!

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?