'NORMAAL'
GESPROKEN

Event

Drie professionele sprekers verenigd in één doel: “Jou te inspireren hoe je jezelf kan aanpassen aan en voorbereiden op een alsmaar veranderende wereld”.

'NORMAAL'
GESPROKEN

Event

Aanpassen is een noo(t)dzaak geworden. We zijn al hard op weg met agile werken en digitaliseren en doen ons best om mee te bewegen met nieuwe technologische ontwikkelingen. Maar wat als we met elkaar konden ‘jammen’? Als we in staat zijn te experimenteren en improviseren? Als we ruimte kunnen geven aan slechte ideeën en absurde denkrichtingen om door vaste kaders te breken?

Nancy Rademaker neemt je mee op reis in een concreet vergezicht op het gebied van de informatietechnologie. Ze laat je zien hoe we technologie kunnen inzetten om juist een menselijkere wereld te creëren. Rico Bakker predikt waarom kennis en ervaring ook in de weg kan zitten van creativiteit en innovatie en hoe we loskomen van onze aannames. En Richard de Hoop…hij gaat ons laten ‘jammen’. Noot voor noot stelt hij ons in staat om SAMEN toekomstmuziek kunnen componeren.

c9213d30-ee46-45f1-ac1d-ff9ab50e5469

Het programma

  • 15:00 uur – Inloop
  • 15:30 uur – Start programma
    2 keynotes
  • 17:00 uur – Pauze
  • 17:30 uur – Hervatting programma
    1 keynote
  • 18:15 uur – Borrel
  • 19:00 uur – Einde programma

De sprekers

Internationaal professioneel spreker, Coach

Professioneel spreker & auteur

Meester van interactieve presentaties, Coach, (internationaal) Professioneel Spreker

PRAKTISCHe DETAILS

Tijd: 15:00 – 19:00 
NIEUWE datum: 29 november 2023 (i.p.v. 5 september)

Prijs: 150-,  (exclusief BTW)

ZIMIHC Theater Zuilen 
Pr. Christinalaan 1                      3554 JL Utrecht

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?