We Love
Professional Speaking

event

Love Professional Speaking ❤️ concrete tips, trick en tools van professionele
sprekers over professioneel spreken🎤!

We Love❤️
Professional Speaking

event

Een paar keer per jaar organiseren wij een ochtend of een middag voor professionals die een volgende stap willen maken in professioneel spreken. Of het nu voor je medewerkers is of voor een groter publiek op een groot podium. Professioneel spreken is een echt ambacht, één van de professies van de wereld, al zeggen we het zelf. 

Wat maakt een professioneel spreker nu professioneel? Wat zorgt ervoor dat jij alle ogen op de bühne houdt wanneer jij daar jouw verhaal deelt? Waar moet je op letten als je een verhaal overbrengt? Welke tools kan je hiervoor inzetten? Daar nemen we je tijdens ‘We Love Professional Speaking’ graag in mee!

Het programma

We delen natuurlijk graag onze liefde voor het prachtige sprekersvak met je! En stiekem hopen we dat jouw liefde dan nog wat kan groeien… Daarom nemen we je mee in wat een presentatie nu een performance maakt. 

We duiken in de 3 essentiële pijlers van een impactvolle performance; memorabele content, een aantrekkelijk design en een overtuigende delivery.  Daarnaast nemen we je mee in de wereld van Retorica, spreken. Wij zijn exclusieve licentiehouder in Nederland van S.C.I.L-Profiel. Tijdens deze dag kijken we naar de 16 factoren, verdeeld over 4 gebieden. Hierdoor krijg je inzicht in jouw persoonlijke impact en wordt duidelijk waar jouw sterke punten liggen en waarin je nog kunt bijleren! Benieuwd, dan kan je je aanmelden voor deze middag!

Inloop

12.30 uur

Start programma

Opening Speakers Club
Content
S.C.I.L-profiel

13.00 uur

Intermissie

Design (wat voor tools zijn er, presentatie design tips)
Delivery (pitchen, podium pakken)

14.30 uur

Einde programma

17.00 uur

De sprekers

Niek van den Adel

Mede-oprichter
Speakers Club, Professioneel spreker (Mr. Featherforce)

Richard de Hoop

Meester van interactieve presentaties, Coach, (internationaal) Professioneel Spreker

PRAKTISCHe DETAILS

Tijd: 12:30 – 17:00 
Datum: woensdag 14 februari 2024

Prijs: 150-,  (excl. BTW)

Neherlab Auditorium
Neherpark 9
2264 ZD  Leidschendam 

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?