Over spreken gesproken

Event

Ben je klaar om je spreekvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Kom dan op 20 november naar het Over Spreken Gesproken Event in het Neherlab Auditorium. Maak kennis met de krachtige samenwerking tussen de Over Spreken Gesproken podcast & Speakers Club! Met vele bekende gasten uit de OSG podcast en nog veel meer...

Over Spreken Gesproken PODCAST
LIVE

Event

De Over Spreken Gesproken podcast en Speakers Club vormen een fantastische combinatie. Door de krachten te bundelen, kunnen ze jou voorzien van een ongeëvenaarde leerervaring. Of je nu wilt leren hoe je een publiek boeit, overtuigende presentaties geeft, of zelfs je eigen professionele sprekers carrière wilt opbouwen, deze samenwerking biedt de kennis, ervaring en het netwerk om jou verder te helpen. 

Glenn Vergoossen, de gepassioneerde host van de Over Spreken Gesproken podcast, onderzoekt al meer dan vier jaar lang het onderscheidende vermogen van de beste sprekers in Nederland. Na het interviewen van meer dan 100 experts heeft hij een schat aan kennis opgebouwd en hij te popelen om de beste inzichten met jou te delen. Of je nu een beginnende spreker bent of een professional die zijn spreekvaardigheden wil ontwikkelen, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar verfijning, dit event helpt je dit naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens het evenement op 20 november ontvangt host Glenn Vergoossen en Mandy Schild Co-founder Speakers Club en eigenaar Neherlab Auditorium o.a. bekende gasten uit eerdere podcasts. Je kan je verheugen op een bloemlezing over de beste lessen van 4 jaar OSG, wordt de Speakers Club keynote ‘het Perfecte Praatje’ voor het eerst ten gehore gebracht en ben je deelgenoot van live-opname van de OSG podcast! Kortom, een evenement om niet te missen! 

Het programma

Start programma

Host: Glenn Vergoossen

Officieel Welkom
Introductie samenwerking OSG, Speakers Club & Neherlab Auditorium - Mandy Schild
Pilot Speakers Club Keynote " het Perfecte Praatje" - Nancy Rademaker

15.00 uur

Intermissie

16.15 uur

Hervatting programma

Live opname podcast Over Spreken Gesproken met vrienden van de podcast 

16:45 uur

Borrel

Omdat de verf nog nat is van ons clubhuis, is er in het restaurant (in hetzelfde gebouw) gelegenheid om te netwerken

18.15 uur

Einde programma

19.00 uur

De sprekers

Glenn Vergoossen

Sprekersregisseur, Speakers Club coach

Niek van den Adel

Mede-oprichter
Speakers Club, professioneel spreker (Mr. Featherforce)

Nancy Rademaker

Internationaal professioneel spreker, Speakers Club coach

MYstery Guest

PRAKTISCHe DETAILS

Tijd: 14:30 – 19:00 
Datum: 20 november 2023

Prijs: 49-,  (excl. BTW)

Neherlab Auditorium
Neherpark 9, Leidschendam

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?

MYstery Guest