fbpx

SuccesVerzekerd |Post Corona live Event co-created by Postillion en Speakers Club

De wereld om ons heen verandert razendsnel en organisaties moeten mee. Meer dan ooit is wendbaarheid, aanpassingsvermogen en vernieuwing cruciaal om een bepalende rol te kunnen blijven spelen in de wereld van morgen. Hoe blijf je als mens en organisatie nog van waarde als succes niet langer vanzelfsprekend is? Vier absolute topsprekers gaan in op hoe je van waarde blijft in een veranderende wereld. Vanuit verschillende invalshoeken (technologie, klantgerichtheid, veerkracht en organisatiecultuur) word jij geïnspireerd en geactiveerd om juist nu in beweging te komen en een volgende stap te zetten richting een winnende organisatie in de toekomst. ‘Succes verzekerd’ is een wake-up call en call-to-action in één.

Registreren
vierkant Succes verzekerd - Sprekers Post

Maandag 22 november 2021

 13:00-17:00

195,-

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Onderwerpen met vinkje met blokje-01
JOS BURGERS

De moed om waardevol te zijn en te blijven voor klanten!

Als marktgroei niet vanzelfsprekend meer is, is het van levensbelang om je marktaandeel te behouden en waar mogelijk te vergroten. Dat lukt alleen als je écht onderscheidend bent. Zo verminder je de druk van concurrenten en ben je aantrekkelijker voor klanten. Dat vraagt om het maken van weldoordachte strategische keuzes. En daar is moed voor nodig. Want kiezen geeft kiespijn. Maar als jij niet kiest, zullen klanten op termijn ook niet meer kiezen voor jou.

Jos Burgers (1951) is auteur van populaire managementboeken. Hij schreef vijfmaal het bestverkochte managementboek van een jaar. Met zo’n 150 presentaties per jaar is Jos een veelgevraagd spreker over onderwerpen als klantgerichtheid, marketing en strategie.

Registreren
Onderwerpen met vinkje met blokje-02
NANCY RADEMAKER

Hoe blijf je (be)staan in het Nieuwe Normaal of het Nieuwe NU?

De corona-crisis heeft een enorme impact gehad en voor veel organisaties staat nu één vraag centraal: “Hoe blijf je (be)staan in het Nieuwe Normaal of het Nieuwe NU?” Stilstaan is geen optie, Vooruitgang is het magische woord. Sommige bedrijven zullen op zoek moeten naar nieuwe bedieningsconcepten of aangepaste businessmodellen, anderen zullen zich zelfs volledig moeten heruitvinden.

Nancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de manier waarop technologie de maatschappij heeft veranderd en nog steeds verandert. Zij heeft voor diverse IT-bedrijven gewerkt, waaronder vijf jaar voor Microsoft in Nederland en Europa. Nancy is een zeer gewaardeerd internationale spreker en heeft al veel roundtables, boardroomsessies corporate evenementen verlevendigd met krachtige presentaties rondom digitale transformatie, extreme customer centricity, disruptie, AI, nieuwe businessmodellen en leiderschap.

Registreren
SuccesVerzekerd |Post Corona live Event co-created by Postillion en Speakers Club
ARJEN BANACH

Boeien en binden in een veranderende wereld

Sinds de corona-crisis werken steeds meer organisaties op afstand. Hoe de toekomst eruit ziet is onzeker, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat we teruggaan naar het oude. Werken op afstand wordt meer en meer de norm en neemt blijvend een prominente plaats in in ons werkende leven. Dit dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen.

Remote leiderschap laat zien dat werken op afstand geen technologische uitdaging is, maar een uitdaging op gebied van leiderschap en organisatiecultuur. De technologie om je bedrijf door te laten gaan is altijd voor handen. Veel belangrijker is de vraag of de cultuur en het leiderschap het aankan. In zijn keynote laat Arjen Banach zien hoe je op afstand cultuur bouwt en behoudt en wat de essentiële principes zijn om te vernieuwen en medewerkers te blijven boeien en binden in een veranderende wereld.

Arjen Banach is spreker en organisatiefuturoloog. Hij spreekt en schrijft over thema’s als verandermanagement, leiderschap, werkgeluk en organisatiecultuur.  November 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ waar hij ingaat op de winnende principes van Toekomstgerichte Organisaties, om jou te helpen een volgende stap te zetten richting inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap.

Registreren
SuccesVerzekerd |Post Corona live Event co-created by Postillion en Speakers Club
NIEK VAN DEN ADEL

Veerkrachtig en wendbaar de lockdown uit!

Wat valt er te leren van iemand die op 28-jarige leeftijd zijn leven compleet opnieuw moest inrichten? Na het oplopen van een hoge dwarslaesie en een zeldzame complicatie, had Niek geen keus meer; veerkracht was het nieuwe normaal. Net als Niek bevinden wij ons nu ook in een transformatie en moeten we op zoek naar hoe wij van waarde blijven in dat nieuwe normaal. Niet makkelijk, maar niet onmogelijk! Tijdens zijn Keynote maakt hij met een lach en een traan altijd gebruik van zijn eigen ervaringen. Hoe ontwikkel je veerkracht zodat je weerbaarder wordt voor verandering en wendbaar door het leven gaat? Want het coronavirus is er, een corona-crisis zit echter in je hoofd.

Niek van den Adel is een internationale spreker, ondernemer en schrijver. Hij is een graag geziene gast op radio, tv, YouTube en podcasts en inspireert jaarlijks meer dan 100.000 mensen om wendbaarder in het leven te staan.

Registreren
ERIK-JAN GINJAAR

 Dagvoorzitter

Ambitieus en vooruitstrevend. Dat is Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels. Succes Verzekerd is co-created door Postillion en als gastheer in hart en nieren host Erik-Jan Ginjaar het event met positieve energie, interactie en humor.

Postillion Hotels heeft zich sinds de corona-crisis gefocust op hoe 1,5 meter congressen veilig te kunnen organiseren. Op 2 juni organiseerde het een congres voor 30 man en op 1 juli laat Postillion met Succes Verzekerd zien hoe bijeenkomsten tot 100 man de komende maanden op een inspirerende en veilige manier georganiseerd kunnen worden.

Registreren
PROGRAMMA
  • 13:00 - 13:30Registratie en inloop
  • 13:30 - 17:00Programma
  • Niek van den Adel, over veerkracht en omgaan met verandering
  • Nancy Rademaker, over vooruitgang en inspelen op technologische ontwikkelingen
  • Arjen Banach, over verbinding, organisatiecultuur en leidinggeven op afstand
  • Jos Burgers, over van waarde blijven door klanten te boeien en binden
  • 17:00 - 18:001,5 m borrel met uitzicht over het veluwemeer
CO-CREATED BY: