fbpx

event SC (1)

Licht uit spot aan. Na maanden hard werken is dit het moment. Een vol theater/zaal vol klanten, vrienden, familie, zakenrelaties en boekingskantoren. De Keynote presentaties, van de sprekers uit het programma Talk like a Pro-gramme, zijn voorbereid op alle facetten, content, design en delivery.  De finale dag van het programma waar zij maanden mee bezig zijn geweest. Zij hebben gekozen voor  één van de mooiste vakken, spreken!

Het is tijd om het publiek te geven waar zij zo hard aan hebben gewerkt. Noem het een showcase, noem het een try-out, één ding is zeker. Het is een point of no return, deze Keynote staat nu op een Next Level!

Dan is nu het moment om alles los te laten en te genieten.

Registreren

Datum: Vrijdag 1 oktober 2021

Tijd: 19:00-22:00

Investering: 85,-

Locatie: Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

JOYCE DE RUITER

Leiden in verandering

Langzaam verliest Joyce haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om?

Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad en doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid.
Kies je ervoor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien?
Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Joyce is auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’. Als spreker vertelt ze over hoe ze haar persoonlijke uitdagingen om heeft kunnen buigen van een bedreiging naar een kans. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen.
Je ontdekt dat iedere verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor toekomstige kansen en successen.

Dus wat kies jij: onderuit of vooruit?

Registreren
RICO BAKKER

De kracht van een slecht idee

Ons brein werkt snel en efficiënt door verbindingen die iedere dag worden aangelegd. Dit kun je zien als een soort snelwegen die ons leven georganiseerd en voorspelbaar houden. Wij kunnen daardoor met vrij weinig inspanning problemen oplossen door logisch en realistisch denken. Dat is fantastisch, want logica brengt ons veilig en snel van A naar B. Maar soms weerhoudt deze manier van denken ons helaas om creatief en vernieuwend te zijn.

We hebben allemaal onze blinde vlekken. En hoewel we die niet kunnen verhelpen, kunnen we ze misschien wel voor ons laten werken. Verassend genoeg zijn het namelijk juist de beperkingen die ons creatief maken.

Maar hoe dan? Als we anders willen denken, dan moeten we andere vragen te stellen. Vragen die leiden tot krankzinnige, onrealistische en ronduit slechte ideeën. Tijdens zijn keynote neemt Rico Bakker je mee in ‘de kracht van een slecht idee’!

Registreren
BEN TOMESEN

De reis van de verandering

Deze speech gaat over een heel actueel thema, waar eigenlijk niemand meer onderuit kan.  Ben Tomesen verbindt zijn ervaring met avontuurlijke reizen in 80 landen aan zijn veertigjarige ervaring met verandermanagement als consultant. Hebben we allemaal hetzelfde beeld van de reis die we maken, wat voor soort reiziger ben je zelf, wie zijn je reisgenoten? Tekst, beelden en anekdotes wisselen elkaar af. Wanneer is plannen belangrijk, wanneer dien je je over te geven aan het ongewisse en onvoorziene?

In deze presentatie word je uitgenodigd iets meer reiziger dan toerist te zijn. Dat is nodig de wereld waar onverwachtheden optreden en als je als mens & organisatie wendbaar dient te zijn.

In zijn boek “ Jij bent geen man, jij hebt geen Baard: De reis van de Verandering’ beschrijft de spreker zijn ervaringen wat uitgebreider.

Registreren
PROGRAMMA
  • 18:00 - 18:30Registratie en inloop
  • 19:00 - 22:00Programma
  • Joyce de Ruiter, Leiden in verandering
  • Ben Tomesen, de reis van de verandering
  • Rico Bakker, De kracht van een slecht idee
  • 22:00Kleine borrel ter afsluiting