Keynote speaker

Chantal Saes

Enthousiaste spreker over leefplezier in de ouderenzorg

Iedereen wil graag ouder worden, maar niemand wil oud zijn. Daar moet volgens Chantal verandering in komen. Het wordt tijd dat ouder worden weer leuk wordt!

Chantal neemt het publiek in haar keynote ‘Ja, zo wil ik ook wel oud worden!’ mee in de wereld van de ouderenzorg en leert hen wat er nodig is om ervoor te zorgen dat ouderen weer met plezier oud kunnen worden. Haar verhaal zit vol persoonlijke anekdotes en is soms confronterend, maar bevat ook altijd een vleugje humor.

Onderwerpen waar Chantal over spreekt: 

Professioneel Spreker, Expert Ouderenzorg, Oprichter Leven met een Glimlach

Keynote Pitch Chantal Saes

Speakers Club

Professioneel spreken is een echte ambacht, met het keurmerk/predicaat van de Speakers Club toont de professioneel spreker next level kwaliteit op content, design en delivery. Bij het succesvol afronden van Talk like a pro-gramme heeft de deelnemer toestemming om dit keurmerk uit te dragen binnen zijn/haar netwerk en op eigen sociale kanalen en websites.

Nice to meet you...

Wil je persoonlijk contact? Dat kan! Désirée kan je vragen vast beantwoorden. Wat heeft je voorkeur; even kort bellen, een mail sturen of een online afspraak inplannen?